neděle 30. listopadu 2008

Skoro po roce ve Vidni

Ještě si živě pamatuji procházky Vídní s Janie a bráškou, když jsme jeli na víkend za Janie na návštěvu a už jsem se tam vracel zas. Tentokrát bylo účelem cesty Adventní turnaj v Ultimate frisbee.
Když jsme se na turnaj hlásili, mysleli jsme si, že jedeme do haly. Tři dny před odjezdem při pozorném čtení mailu "...kopačky ne, turfy ano..." nám došlo, že se jedná o venkovní turnaj na umělém povrchu. Kdyby jsme to věděli dřív, asi by jsme těžko jeli a raděj zajeli do Prahy na turnaj v hale. Byla by to ale velká chyba, protože to byl jeden z nejlepších turnajů, které jsem hrál. Směle se může řadit mezi skvělý polský Sosnowiec a skautský frisbee turnaj v Hradci. Prostě nám vyšlo počasí, sešli jsme se dobré náladě s dobrýma lidma a bavili se hrou a přesně pro tyhle okamžiky hraji právě ultimate frisbee.
Po turnaji jsme jeli přes celou zacpanou Vídeň podívat se na Hundertwasserhaus . Fakt nádherná stvba. Nechápu, jak jsme ji mohli vynechat při prohlídce Vídně před rokem.

A trochu z jiného soudku. Maminka se rozhodla založit blog o naší fence, která se jmenuje Estrella. Mimo jí se tam budou ukazovat všechny naše zvířata (tedy i já:) ), takže na své příjdou i fanoušci Macíka, který vždy hraje roli otráveného mrzutého kocoura, který by nejraděj jen v klidu ležel. Už je tam odkaz na dvě videa...celkem vtipné, tak doporučuji;-) Nuže zde je odkaz: Estrella blog


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

já na Vádeň nemám moc hezký vzpomínky ...

Anonymní řekl(a)...

teda na Vídeň ...