pátek 1. února 2008

Rozvrhové inženýrství

Hned po tom, co jsem zjistil, že si můžu na studijním změnit rozvrh a chodit na cvika k různým skupinám, zahájil jsem těžký rozvrhový inženýrství... Všechno je teď dokonale naplánované, aby to vyhovovalo tréninkům Ultimate Frisbee. Pokud všechno vyjde, budu chodívat hrávat minimálně 2x týdně do tělocvičny a když se oteplí, možná i víckrát:) Takže se mi pomalu plní letní sen hrát v Brně frisbee:)) Hlavní nevýhoda je ta, že trénink Rektálníků se kryje s přednáškou z fyziky, která je pro všechny skupiny stejná, takže buď nebudu vůbec chodit na fyziku, nebo budu chodit na přednášky k strojním inženýrům, kde maj tu fyziku krapet jinou (těžší) a taky mají přednášky o hodinu delší. A navíc je to v pátek.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak to je volba. Nějak to vyřeš. Sportem ku zdraví!

Gaspacho řekl(a)...

:D sportem ku zdraví... to řekni těm otřesům mozku, několika stehům na hlavě, vyvrtlým kotníkům, svalovým zraněním etc... Ale je to droga.

Anonymní řekl(a)...

Vypadá to, že s tim frisbee je to vážný :-)))

Anonymní řekl(a)...

ten komment je můj :--)

Gaspacho řekl(a)...

No doufám, že to nebude krátkodobá záležitost a že mě to aspoň 4 roky vydrží.

Anonymní řekl(a)...

nejlepší řešení by bylo na fyziku nechodit vubec :))

Gaspacho řekl(a)...

No jen jestli je to řešení kompatibilní s cílem pokračovat ve studiu...:)

Anonymní řekl(a)...

to záleží, jestli tě studium fyziky a) baví b) ho potřebuješ jen k udělání zkoušky c) hodláš se fyzice hlouběji věnovat d) přednášky ti vubec k něčemu budou :)) a pač možnost d) zákonitě ovlivnuje c) a b), tak jdi na první a zjistíš, jestli to k něčemu bude :D však on se najde nějaký spolužák, co ti matroše ke zkoušce sežene a látku vysvětlí :DD

Anonymní řekl(a)...

ehm... no Vendelín psal... tady se tak divně vkládá jméno, na to vždycky zapomenu :D