úterý 3. června 2008

Nové frisbee

Na psaní blogu ani na focení teď není moc času. děje se toho poslední dobou celkem dost. Hlavně se snažím dodělat ještě 2 zkoušky, dost času trávím hraním frisbee a pak se ještě snažím věnovat přátelům, na který teď není tolik času jako to bývalo dřív. Snad se to přes léto trochu zlepší...
No ale účelem tohoto článku mělo být mé nové frisbee...chci se prostě pochlubit, co jsem koupil od Poláku za 300kč:) Je to značkový discraft s originálním designem (na naše poměry, kde jsou více méně jen dicrafťácký hvězdy nebo opice).
No není krásný? :p Za 2 týdny jedu do Sosnowiec na turnaj, který pořádají právě Spirit on Lemon, takže si asi dovezu další pro bráchu:) Už se tam moc těším a doufám, že si turnaj náležitě užiju jako tento víkend ve Slatinicích :)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Líbí se mi Tvoje nadšení, pro netradiční sport, to pak člověk chce mít lepší a lepší výbavičku, co ? ;-) znám to moc dobře.

Anonymní řekl(a)...

Nevíš náhodou, jestli se v této hře také organizují nějaké národní týmy? Třeba by ses tam mohl dostat..

Gaspacho řekl(a)...

Skikuba: Už jsme si nechali udělat aj placky Ultimate Frisbee...To jsem vlastně taky moh dát na blog. Napravím a přihodím třeba i článek o turnaji:) Jinak mám v plánu kupovat ještě svítící disk s diodama-hrozná sranda házet si v noci v parku, chlastat u toho lahváčky a tak...potom boty na běhání, abych mohl trénovat a neničit si nohy...máš pravdu. Investice jsou do toho strašně velký a dávám je rád:)
Libor: Ano, repre existuje a pro zajímavost naše reprezentační družstvo v kategorii MIX (tedy nejméně dvě ženy na hřišti v týmu) získalo krásné 3. místo na ME ve Francii :) Jistě bych se rád do repre jednou dostal, ale bohatě stačí, když mě to prostě baví:)

Anonymní řekl(a)...

Jen pro přesnost - MIX znamená 3 - 4 holky na lajně, počet dívek si volí útok. Formát 2 žabky na lajně se používá tam, kde je málo lidí na MIX, definitivně málo holek na samostatnou WOMEN divizi právě proto, aby si i žabky zahrály a nemusely se o disk přetlačovat s chlapama.

Gaspacho řekl(a)...

Jo no... s tím jsem se seznámil až na akademičkách. Pořád se učíme;-)