středa 5. prosince 2007

Jistě pane ministře

Znáte ten super britský satirický seriál o ministru, kterého řídí jeho náměstek? Ono to fakt takhle funguje...
Koho aspoň trochu zajímá výstavba nových dálnic (Suchdol a napojení Brno-Vídeň), tak by měl vidět tento díl Nedej se!
Chtěl jsem o panu náměstku něco zjistit z internetu, ale moc se toho najít nedalo a co jsem našel, tak nemůžu říct jistě, jestli se jedná o stejného člověka. Ale jestli je to ten samý Hodač, tak je to vážně smutné. Člověk, který naprosto ignoruje posudky vlivu životního prostředí (a ani ty posudky nenechává dělat) sedí v komisi pro životní prostředí Ústeckého kraje.
Páni Říman a Hodač to jistě mysleli dobře... chtěli pro pár podnikatelů sehnat víc peněz z EU na stavbu zbytečně dlouhých a drahých dálnic, ale nakonec nemusí stavaři vidět z EU ani korunu.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pro některé lidi mají větší cenu peníze než posudky vlivu na životní prostředí. A navíc si můžeme říct, že se nás to netýká, protože katastrofální následky očekáváme za několik desítek let a to už tady přece nebudeme.
:o( Mrzí mě to.

Anonymní řekl(a)...

Nezajímá je perspektiva, nýbrž prosperita, a to prosperita okamžitá. Ach, jak typicky lidské..

Anonymní řekl(a)...

tak nevím, ale i nedejse je místy celkem zavádějící. sice dálnici nechci, ale rozhodně bych neřekl, že vede kolem centra Mikulova. přece jen, centrum by bylo dost daleko. a když už jsme u té objektivnosti, tak ať jsou objektivní všichni

Gaspacho řekl(a)...

jj, tomu centru Mikulova jsem se taky zasmál:)

Anonymní řekl(a)...

No jo, ať žijou náměstci, velké pravomoce a žádná zodpovědnost...